Endermolift - Liftmassage

Hebt u moeite met rimpels in uw gezicht of andere verouderingsverschijnselen?

Lift6 is een gezichtsmassage-apparaat waarmee een natuurlijke facelift gecreëerd kan worden. Lijnen, rimpels, hangwangen en onderkinnen zijn daarmee verleden tijd.

 

Liftmassage® is een exclusieve behandelmethode ontwikkeld door LPG-systems, de ontwikkelaar van de bekende Endermologie. Het is het enige systeem ter wereld dat de elasticiteit van de huid hersteld. Bovendien is er sprake van een betere doorbloeding en een betere aanvoer van zuurstof waardoor u een frisser uiterlijk krijgt. Het is een doeltreffende behandeling voor vrouwen en mannen die een natuurlijk liftingeffect van de gelaatsomtrek, de fronsrimpels en de kraaienpootjes wensen. Dankzij nieuwe behandeltechnieken geniet men van een exclusieve anti-verouderingsbehandeling.

Een stevige huid en vervaagde rimpels
Gladde oogcontouren
Verkleinde poriën
Een zuivere, zachte uitstraling
Een mooie ovale gelaatsvorm

Liftmassage is een apparaat voor gezichtsbehandeling dat de kwaliteit en de stevigheid van de huid verbetert en tekenen van huidveroudering gaat bestrijden. Liftmassage versterkt de huid van het gezicht door de circulatie problemen op te lossen en het bindweefsel te stimuleren, de collageen productie neemt toe waardoor de elasticiteit van de huid verbetert. De Face-liftmassage is de revolutie op het gebied van verstevigende gelaatsbehandeling.

Liftmassage staat de huid toe op natuurlijke wijze haar stevigheid en elasticiteit terug te vinden.

 

Bioline
  Beauty & Wellness Center
Programma ‘verslapte huid’: bij de vermoeide huid of na drastische gewichtsafname. De tonische stimulatie geeft het gezicht weer haar 
oorspronkelijke contouren terug.
Programma ‘gerimpelde huid’ : voor de erg getekende, 
gestresste huid of voor de rokershuid. Rimpels en kraaienpootjes vervagen en de huid glanst weer.
Programma ‘geïnfiltreerde huid’: Voor de onrustige huid en voor de jongere en oudere huid met couperose. Een extra zachte stimulatie die de huid weer gezond maakt, de poriën sluit en de weefsels herstelt.

Behandeling met liftmassage bestaat uit een kuur van 10 à 15 behandelingen van circa 30 minuten. Gans het gelaat wordt behandeld, met vooral aandacht voor de omtrek van de ogen, de hals, de omtrek van de mond of de decolleté. Allereerst wordt de huid grondig gereinigd, waarna een speciale behandelkop met fijne knijpbewegingen het gezicht masseert.

Druk, ritme en snelheid blijven constant en zorgen voor een intensieve werking. U zal gedurende 30 minuten kunnen relaxen terwijl uw huid een echte ‘gymnastiek‘ krijgt. De resultaten zijn om bij weg te dromen: rimpels en kraaienpootjes vervagen, poriën verkleinen en de huid wordt zacht, zuiver en glad. Lift6 heeft een speciale verzorging voor ieder type probleemhuid.


Na elke behandeling zal u een onvergelijkbaar gevoel van welbehagen ervaren en uw gelaat zal steviger en jonger blijven vanaf de eerste sessie. Naarmate de reeks behandelingen vordert zullen de resultaten elke keer duidelijker zichtbaar zijn.

 

Liftmassage is een aangename behandelmethode die snelle en duurzame resultaten levert.