Bioline
  Beauty & Wellness Center


Voor wie is Liposonix geschikt?


Liposonix is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een normale BMI die last hebben van storende plaatselijke vetophopingen. Liposonix kan toegepast worden op buik, taille, lovehandles, armen, zitvlak, dijen en knieën.


Zijn er nevenwerkingen?


Er zijn geen nevenwerkingen, eveneens is er geen herstelperiode na een

Liposonix, dit is een groot voordeel tot liposuctie of injecties.

Soms kan er lichte zwelling of roodheid zijn vlak na de behandeling,

deze verdwijnen na enkele uren.

Het is belangrijk na de behandeling voldoende water te drinken.Een behandeling duurt gemiddeld 30 tot 75 minuten, afhankelijk van de grootte

van de te behandelen zone.

De eerste resultaten worden zichtbaar ten vroegste na 2 weken,

het meeste resultaat heeft men echter 3 tot 6 maand na de behandeling.

Meestal volstaan 1 tot 3 behandelingen.


Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies ivm de behandeling en prijzen.

Wat is Liposonix?


HIFU BODY SLIMMING

Liposonix is een apparaat om plaatselijke vetophopingen te verwijderen en centimeters kwijt te spelen. Liposonix maakt gebruik van hoog geconcentreerde ultrasone golven om definitief verlost te zijn van vetophopingen in probleemzones die moeilijk met dieet of sporten te verwijderen zijn.

Liposonix verwijdert deze vetophopingen zonder operatie en zonder hersteltijd.

Het is een veilig alternatief voor liposuctie.


Hoe werkt Liposonix?


HIFU BODY SLIMMING gebruikt een speciale techniek op basis van hoog intensief gefocuste ultrasound dat de vetcellen op een veilige en doeltreffende manier vernietigt.

De ultrasound wordt afgegeven op een diepte van 1,3 cm à 0,8 cm onder het huidoppervlak, hierdoor wordt trauma of beschadiging aan de huid voorkomen en is de behandeling comfortabel.

De vernietigde vetcellen worden via het lymfesysteem afgevoerd naar de lever en nieren en verlaten zo het lichaam. De lever verwijdert het vet zoals u vetrijk voedsel zou verwerken, er is dus geen overbelasting van lever of nieren door de behandeling. Dit afvoerproces duurt 2 tot 4 weken.

De vetcellen die afgebroken worden door de HIFU resulteren in een gemiddeld centimeterverlies van 3 tot 8 cm in 1 tot 3 behandelingen.