Intensieve huidvernieuwing

PCA Skin Peelings

PH Formula Peelings

Een doorbraak in behandelmethodes: resurfacing van PCA Skin!


Niet alleen bijzonder door het verbluffende resultaat, ook zeer prettig dat deze behandeling prima te combineren is met uw eigen gezichtsverzorging.

De naam peeling mag je voor deze behandelmethode eigenlijk niet gebruiken. Het is ook geen chemische peeling want die doen alleen de artsen. Een nadeel van de chemische peeling is dat mensen het soms een traumatische gebeurtenis vinden. Het is normaal dat je na een chemische peeling extreem vervelt en soms een week thuis zit.

Veel mensen willen toch een vriendelijker manier met een evengoed resultaat. Dé oplossing: onze nieuwste peelings van PCA Skin die we skin resurfacing noemen.


Hoe werkt skin resurfacing?


Hierbij heb je niet als doel de huid af te laten sterven zoals bij een chemische peeling. Door gecombineerde zuren in lagere concentraties aan te brengen beïnvloedt dit de celstructuur zonder deze te vernietigen. Het herstructureert en stimuleert. De peeling heeft een laag percentage zuren waaraan werkstoffen zijn toegevoegd. Met zuren verwijder je de dode huidcellen en de werkstoffen die het probleem oplossen kunnen we - doordat die dode huidlaag is verwijderd - dieper in de huid brengen. Voor degenen die zuren nog steeds eng vinden klinken: op levende huidcellen doen deze zuren niets, zij werken uitsluitend op de dode huidcellen.Wat is een resurfacing peeling en wat is het verschil met een chemische peeling?


Een chemische peeling werkt alleen aan de oppervlakte van de huid. Een resurfacing peeling werkt tevens dieper in het weefsel.

PCA Skin (verschillende pH waarden bij elkaar gesorteerd middels een speciale formule) is zo samengesteld dat ook werkstoffen in de huid worden getransporteerd. Dat is resurfacing: het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.Resultaat van PCA Skin:


Gelijk na de behandeling ziet uw huid er glad en strak uit.

Na 2 tot 3 dagen gaat de huid licht vervellen. U kunt gewoon naar uw werk

want het is maar licht.

Na de behandeling hoeft de huid zich niet te herstellen; er treedt nauwelijks

roodheid op en de huid schilfert weinig. Al na de eerste behandeling zal uw

huid er frisser, zachter en gezonder uitzien.

Na een week ziet u al resultaat en hierna heeft uw huid nog 2 à 4 weken nodig

om het probleem van binnenuit op te lossen.

Na 4 weken wordt de behandeling herhaald.


Hoeveel behandelingen zijn nodig?


Het best werkt een kuurverband waarbij het ook goed mogelijk is om meerdere huidproblemen te behandelen. Bijvoorbeeld een behandeling tegen rimpels en de volgende behandeling tegen pigmentvlekjes.

Voor iedereen maken wij een persoonlijk plan.

In het algemeen kun je zeggen dat er vier tot zes behandelingen nodig zijn. Je prikkelt de huid en je huid moet zichzelf opbouwen voordat je weer verder kan gaan.


Behandelingen:


Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden in een PCA Peeling behandeling. In het behandelconcept van PCA Skin kunnen we vrijwel eindeloos combineren. Dit zorgt ervoor dat je altijd verzekerd bent van een Peeling behandeling die perfect aansluit bij jouw huid.


- Anti aging:
Specifieke tekenen van huidveroudering (volumeverlies, rimpels, verslapping) behandelen.

De behandeling bevordert de collageen en elastine productie, stimuleert de cellen diep in de huid, het vermindert fijne lijntjes en rimpels, maakt de doffe huid weer stralend en repareert de zonneschade op de huid.

De huid wordt sterker, gladder en krijgt een mooiere uitstraling.

Afhankelijk van de behoefte en huidconditie heeft PCA Skin 2 doeltreffende behandelingen:

* De PCA Skin All-in-One Peeling behandeling , waarin we op krachtig niveau kijken naar wat jouw huid nodig heeft en daar een uitgebreide peeling op maat voor maken (mix van verschillende lagen peelings).

€ 115

* De PCA Skin Retinol peeling, waarbij we met een krachtige Retinol Peel sterk aan verjonging kunnen werken, gericht op het verminderen van lijntjes en rimpeltjes en het verstevigen van de huid.

€ 150  1. -Pigmentvlekken / Zwangerschapsmasker:

Hyperpigmentatie is een overproductie van melanine die word veroorzaakt door de zon, hormonen of ontstekingsreacties.

Verschillende vormen van hyperpigmentatie kunnen succesvol behandeld worden met de huidvernieuwende behandeling van PCA Skin. Uw huidteint wordt aanmerkelijk egaler.

De anti-pigmentatiepeeling dringt diep door in de pigmentcellen van de huid en zorgt voor een zachte maar effectieve vermindering van ongewenste verkleuring.

De peeling egaliseert  de huidskleur, vermindert pigmentvlekken en vermindert ouderdomsvlekken en zomersproeten.

Afhankelijk van de behoefte en huidconditie heeft PCA Skin 2 doeltreffende behandelingen:

* De PCA Skin All-in-One Peeling behandeling , waarin we op krachtig niveau kijken naar wat jouw huid nodig heeft en daar een uitgebreide peeling op maat voor maken (mix van verschillende lagen peelings).

€ 115

* De PCA Skin Retinol peeling, waarbij we met een krachtige Retinol Peel sterk aan verjonging kunnen werken, gericht op het verminderen van lijntjes en rimpeltjes en het verstevigen van de huid.

€ 150

  1. -Couperose:

Een effectieve behandeling voor chronische roodheid en couperose.en rosacea. De PCA Skin peeling vermindert couperose en extreme roodheid en gaat ontstekingen tegen. De peeling maakt de gevoelige, rode en dunne huiden sterker en dikker. Schrik niet van het woord peeling, eigenlijk heet het huidvernieuwingssyteem, juist de dunne, rode en door couperose geteisterde huiden hebben hier veel baat bij! 

Afhankelijk van de behoefte en huidconditie heeft PCA Skin 2 doeltreffende behandelingen:

  1. *De PCA Skin All-in-One Peeling behandeling , waarin we op krachtig niveau kijken naar wat

jouw huid nodig heeft en daar een uitgebreide peeling op maat voor maken. € 115

  1. *De PCA Skin Retinol peeling, waarbij we met een krachtige Retinol Peel sterk aan verjonging

kunnen werken, gericht op het verminderen van lijntjes en rimpeltjes en het verstevigen van de

huid. € 150- Acné:

De PCA Skin Detox peeling krijgt de acné ontsteking snel onder controle. Het vermindert snel littekens van acné, talgophopingen en puistjes. Verstopte poriën en huidverkleuring worden spectaculair verminderd.

De huid word aanmerkelijk egaler. De peelings verminderen het risico op acné-littekens en revitaliseren de huid.

Prijs Detox behandeling: € 95                                                                             PCA peelings zijn bijzonder effectief en geven opzienbarende resultaten op korte termijn.

PCA Skin wordt in bekende medische literatuur beschreven als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings. Ze zijn leider in het ontwikkelen van milde en toch zeer effectieve professionele behandelingen. Al 2 decennia werkt PCA Skin samen met artsen en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap zorgt voor een gezonde en mooie huid vanuit cellulair niveau. 

Het Amerikaanse merk staat wereldwijd bekend om producten die huidaandoeningen zeer effectief bestrijden. De unieke wetenschappelijke combinatie van dermatologische ingrediënten, bieden de meest uitgebreide herstellende oplossingen voor huidproblemen zonder medisch voorschrift.
Probleemoplossend voor huidveroudering, gevoeligheid, couperose, acné en hyperpigmentatie, verbeteren huidstructuur en verminderen littekens.

Wat doet PCA Skin voor de huid:


De behandeling geeft een algehele conditieverbetering van de huid, een

verbeterde uitstraling en totale huidverbetering;

De huidpeelings leveren revolutionaire resultaten op voor de ouder wordende huid,

de huid met acné, de huid met ongewenste pigmentatie en de huid met

chronische roodheid.

De huid wordt sterker, stralender en ziet er jonger uit.

De peelings zijn pijnloos en niet irriterend.
Na de eerste behandeling zal uw huid er al frisser en gezonder uitzien.

De missie van PCA Skin is helder: verwachtingen overtreffen. Dit doen ze door,

samen met artsen, te blijven zoeken naar innovatieve en resultaatgerichte

oplossingen voor huidaandoeningen. Inmiddels staat PCA Skin in de medische

wereld bekend als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings.

Daarnaast worden professionals voortdurend bijgeschoold om de beste kwaliteit te kunnen bieden. PCA Skin levert, naast dagelijkse huidverzorgingsproducten, ook producten voor professionele huidbehandelingen. Die behandelingen mogen alleen worden gegeven door schoonheidsspecialisten die door PCA Skin zijn opgeleid.


Achter elk product en elke behandeling van PCA Skin zit een wetenschappelijke basis. De bewezen formules helpen bijvoorbeeld bij het verminderen van oppervlakkige lijntjes, het verbeteren van de huidstructuur en het bestrijden van kleurverschillen en roodheid. Dit gebeurt allemaal vrijwel zonder downtime.

De producten van PCA Skin geven gegarandeerd een goed resultaat, voor elke huidtype en elke etniciteit. Dit maakt het verschil met concurrerende merken die niet de gevoelige huid kunnen behandelen. En al zeker niet elke huidskleur.• Een gezonde huid is een mooie huid

De huid is een weerspiegeling van de gezondheid van het lichaam. Regelmatig gebruik van verzorgingsproducten behoudt, bevordert en beschermt de huid, wat zal leiden tot een stralende en jeugdige uitstraling.

• ‘Op maat’ behandelingen voor optimale resultaten: De huid van elke patiënt is een unieke combinatie van

DNA, milieu, levensstijl en productgebruik. Behandelingen aanpassen ‘op maat’ van elke patiënt is de beste manier om meerdere huidproblemen tegelijk aan te pakken.


PCA Skin mengt goed te verdragen, veilige en effectieve peeling ingrediënten in haar peelings.

Elke behandeling van PCA Skin is gebaseerd op een perfecte combinatie van peelings en huidverzorging door de toevoeging van antioxidanten, hyaluronzuur, ... en het gebruik van de meest actieve vorm van ingrediënten (zoals Retinol i.p.v retinoïde, gestabiliseerde Vitamine C, ...) In combinatie met een dagelijkse verzorgingsroutine, zijn de resultaten onevenaarbaar.


• Belang van een goede nabehandeling

Als het gaat om het waarborgen van duurzame resultaten,

is de nabehandeling van de huid net zo belangrijk als de peeling zelf. De nabehandeling wordt aangepast op elke behandeling/peeling, maar de basis is altijd dezelfde: de huid goed reinigen, kalmeren, beschermen tegen UV en hydrateren.

Bioline
  Beauty & Wellness Center