Doeltreffende en veilige behandeling tegen couperose,  spatadertjes en rode puntjes.


Varigone is een revolutionaire techniek voor de behandeling van oppervlakkige rode adertjes en couperose. Het gebruik van de Varigone resulteert in directe en definitieve verwijdering van rode adertjes op benen, gezicht en andere lichaamsdelen.

De Varigone maakt gebruik van trillingen met zéér hoge frequentie (4 Mhz) die een warmte-effect veroorzaken. Door dit warmte-effect coaguleert het bloedvat: kleine aders, couperose en rode puntjes verdwijnen onmiddelijk. Dit proces staat ook bekend als thermocoagulatie. De microcoagulatie geeft geen risico voor het beschadigen van de opperhuid.

De thermocoagulatie met de Varigone maakt gebruik van nieuwe technologieën op elektronica- en informaticagebied. Deze vernieuwende techniek gaat verder dan de reeds bestaande methodes. De Varigone kan couperose en oppervlakkige rode adertjes behandelen, welke niet behandeld kunnen worden met micro-sclerotherapie, omdat deze hiervoor te klein zijn. Anders dan bij laser, heeft de Varigone geen bijwerkingen als littekens en pigmentverlies.

De behandeling kan overal op het lichaam toegepast worden, ook in het gezicht en op de gevoelige zones rond de enkel. Zeer kleine bloedvaten, zelfs met een diameter kleiner dan 0,3 mm, kunnen eveneens behandeld worden.


De behandeling is bijna pijnloos en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Ze is geschikt voor alle huidtypes, niet seizoen-gebonden en heeft geen nevenverschijnselen zoals pigmentatiewijzigingen of brandwonden. Na de behandeling hoeft men geen steunkouzen te dragen, men mag ook direct blootgesteld worden aan zonlicht.Afhankelijk van de ernst en grootte van de te behandelen zone kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Een aantal belangrijke voordelen:

  1. Direct resultaat (de gesprongen adertjes verdwijnen direct na de behandeling).

  2. Blijvend resultaat.

  3. Snel: behandeld 40-60 centimeter in één behandelsessie.

  4. Kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en het gezicht.

  5. Relatief pijnloos.

  6. Geschikt voor alle huidtypen.

  7. Te gebruiken in alle seizoenen van het jaar, het is niet nodig uit de zon te blijven.

  8. Geen bijwerkingen: geen pigmentverlies, geen allergische reacties, geen brandplekken/wonden. Geen risico!


Varigone is dé oplossing om vaataandoeningen zoals couperose, kleine rode spatadertjes en rode puntjes duurzaam te behandelen.
Verwijderen couperose
Bioline
  Beauty & Wellness Center