CRYOLIPOLYSE

Cryolipolyse is een doeltreffende technologie om plaatselijk overtollig vet te verwijderen. Cryolipolyse koelt en verwijdert het vet.

Hoe werkt Cryolipolyse?

Een speciale geleider wordt geplaatst op een gekozen zone en combineert vacuümtechnologie, om het onderhuidse weefsel op te tillen, en selectieve cryo-technologie om het af te koelen. De vetcellen in het onderhuidse weefsel zijn vooral rijk aan verzadigde vetzuren, en daarom dus uitzonderlijk gevoelig aan blootstelling aan koude.

De nieuwe techniek Cryolipolyse laat vetrolletjes verdwijnen op specifieke plaatsen als bijvoorbeeld de buik, de benen en de taille. Na de behandeling begint  het natuurlijke proces van afsterven van vetcellen. De vetcellen worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd via de lever en de nieren.

Het beste resultaat ziet u ongeveer na 2 à 3 maanden. De vetcellen verlaten geleidelijk het lichaam zodat de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren zonder te verslappen. Cryolipolyse verwijdert de vetcellen zonder schade te berokkenen aan omliggende weefsels of organen.

Om de resultaten te verbeteren en versnellen is het thuisgebruik van een drainerend afslanksérum aanbevolen. NANNIC Slim & Firm reduceert de omtrek van buik, dijen, billen en armen. Tevens is het zeer nuttig en raadzaam om een lymfedrainage te laten uitvoeren. De voordelen van deze behandeling ontdekt u op de pagina Flow of Beauty

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor het mooiste resultaat zijn meestal 3 à 5 behandelingen nodig.

Gemiddeld verdwijnt 22% van de vetcellen al na één Cryolipolyse behandeling. Het aantal behandeling varieert naargelang het volume van de vetrol

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor het mooiste resultaat zijn meestal 3 à 5 behandelingen nodig.

Gemiddeld verdwijnt 22% van de vetcellen al na één Cryolipolyse behandeling. Het aantal behandeling varieert naargelang het volume van de vetrol

Voor wie is Cryolipolyse geschikt?

Cryolipolyse behandelt plaatselijke vetophopingen en is dus niet geschikt om overgewicht te behandelen. De methode is niet bedoeld om af te vallen, maar om de contouren van het lichaam te verbeteren.

Mensen die bijvoorbeeld met sporten hun lovehandles toch niet wegkrijgen, kunnen erg goed geholpen worden met deze behandeling.

Voor mensen die een gezonde leefgewoonte hebben en regelmatig bewegen, maar die hier en daar nog wat vetrolletjes hebben die ze niet weg krijgen, is de methode een ideale mogelijkheid om snel pijnloos en gemakkelijk van hun vetrolletjes af te komen.

Welke zones kunnen behandeld worden?

Elke zone van het lichaam kan behandeld worden met cryolipolyse.

Hieronder vindt u de prijzen voor de meest gevraagde zones. Meestal worden bij dijen, lovehandles en armen zowel linker als rechter behandeld. Toch is het bij sommige mensen nodig om enkel 1 zijde te  behandelen indien er een duidelijk centimeterverschil is tussen beide lichaamshelften ( bv.: na liposuctie).

Wat is de cryolipolyse prijs per behandeling?

Dijen: 2 dijen € 165, 1 dij € 90

Zitvlak: € 165

Buik: afhankelijk van te behandelen grootte € 90 of € 165

Maagstreek: afhankelijk van te behandelen grootte € 90 of € 165

Lovehandles: 2 kanten € 165, 1 kant € 90

Knieën: 2 knieën € 165, 1 knie € 90

Bovenarmen: 2 armen € 165

Lipofreeze, Coolsculpting, Lipocryo,……zijn verschillende benamingen voor de nieuwste behandeling om lokale vetophopingen te bestrijden: CRYOLIPOLYSE. Ik  werk met twee medisch CE goedgekeurde toestellen, uw garantie voor een veilige en doeltreffende behandeling!

Wij voeren alle behandelingen uit in ons centrum voor cryolipolyse Antwerpen, gelegen te Ranst – Ranstsesteenweg 154.

Ik vraag  geen overdreven hoge prijzen voor deze zeer doeltreffende behandeling om uzelf van hardnekkig vet te bevrijden. Wij bieden cryolipolyse aan voor een betaalbare prijs. Alle behandelingen onder therapeutische begeleiding.