DERMELAR CRYSTAL PEEL

Dankzij de kracht van de natuur een vernieuwde huid in 5 dagen!

Dermelar Crystal Peel is een nieuwe, spectaculaire behandeling die geschikt is voor alle huidtypes en waarmee we allerlei huidproblemen kunnen behandelen.

Dermelar Crystal Peel geeft heel mooie resultaten bij:

 • pigmentstoornissen (melasma, zonneschade …)
 • grove huidstructuur
 • acné, verstopte poriën en (acne)littekens

Deze behandeling is ook geschikt voor het verbeteren van een doffe, grauwe (rokers)huid.

Ideaal voor een probleemhuid, acné en pigmentstoornissen. Een oppepper bij een doffe, grauwe huid of voor iedereen die een gezonde glow wenst.

 

Een frisse, stralende en jeugdige huid:

De Crystal Peel van Dermelar is dé snelste manier om snel verbetering te zien bij tal van huidproblemen, maar ook geeft de behandeling een intense collageenstimulatie. 

Hierdoor zal de huid verstevigen en zullen lijntjes en rimpels verminderen. 

Daarom is de Crystal Peel van Dermelar ook perfect in te zetten in (preventieve) anti aging behandelingen. Deze professionele peeling exfolieert de huid intens, en onthult zo een stralende en frisse huid.

Een natuurlijke huidvernieuwing:

Dermelar Crystal Peel is een revolutionaire 100% natuurlijke bio-microneedling-behandeling zonder het gebruik van naalden of een machine. De behandeling veroorzaakt geen trauma aan de huid en kan op elk deel van het gezicht of lichaam worden toegepast! 

De behandeling stimuleert het zelf herstellend vermogen van de huid en verhoogt de cel vernieuwing. De aanmaak van collageen en elastine wordt verhoogt waardoor je een bijna onmiddellijk opvullend effect krijgt. 

Dermelar Crystal Peel is ideaal voor het behandelen van littekens, donkere vlekken, acné, huidveroudering en striae op het lichaam.

Deze professionele peeling exfolieert de huid, vermindert comedonen en bestrijdt een ruwe huid, door de stimulatie van de collageenproductie is het een goede anti aging treatment met een stralende, frisse en jonger uitziende huid als resultaat.

Zelfs als je geen “probleemhuid” hebt en het effect van een gave en gladde huid wil ervaren, geeft een  Dermelar Crystal Peel snel resultaat!

Het unieke bestanddeel van Dermelar Crystal Peel: Spongilla Spicules

Het hoofdbestanddeel van de Dermelar Crystal Peel zijn spicules van de Spongilla (een soort zeespons). Wanneer we deze spicules in de huid masseren, stimuleren ze een volledige vernieuwing van de huid. In tegenstelling tot een gewone peeling zal dankzij de spicules niet enkel de bovenste huidlaag verfijnen, maar zullen talgpropjes ook lossen. Die vervelende mee-eters zullen dus dramatisch verminderen! Daarom is de Crystal Peel van Dermelar een perfect natuurlijk alternatief voor dermabrasie behandelingen en chemische peelings.

Net zoals bij microneedling, zorgen de Spongilla spicules voor microperforaties in de huid. Daardoor activeren we het natuurlijke herstelproces van de huid. Als gevolg stimuleren we ook de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine en kunnen actieve werkstoffen dieper en sneller opgenomen worden in de huid. Hoe beter producten opgenomen worden, hoe sneller ze voor resultaat zorgen!

De Sponge Spicules zijn een soort kiezelhoudende bio-naaldjes die gewonnen worden uit de zoetwaterspons. Ze worden gevormd door een zuiver en hard eiwit. Met het blote oog kan het als poeder gezien worden, maar onder de microscoop zie je scherpe kristallen staafjes met een lengte van 0,2 – 0,3 mm en een Ø van 0,01 – 0,02 mm.

Spongilla spicules is een extract van de zoetwaterspons, het ziet er erg zacht uit. Vanwege de bijzonderheid van de groeiomgeving, ontwikkelen zoetwatersponzen geleidelijk de speciale naald, dat is de Spongilla spicules. De kiezelhoudende spicules zijn erg klein, maar hebben een sterke hardheid. De hardheid is om het sponslichaam te ondersteunen en weerstand te bieden. Dit naaldachtige kristal werkt heel goed tegen onzuiverheden.
De Spicules kunnen de eiwitstructuur van micro-organismen of virussen vernietigen en zijn daardoor zeer ideaal bij acne huiden. 

De ingrediënten zijn volkomen veilig, hierdoor kan de behandeling ook toegepast worden bij gevoelige huiden.

Vergeleken met de microneedlingpen zijn de sponsmicronaalden groter in aantal en kleiner in omvang, waardoor het meer huidporiën kan bedekken en meer effect heeft. Tijdens deze behandeling worden ontzettend veel natuurlijke micronaaldjes zachtjes in je huid gemasseerd gedurende 5 à 15 minuten. Dit stimuleert het huidmetabolisme en bevorderd de collageen en elastine aanmaak met als resultaat een natuurlijke, veilige en effectieve huidverjonging.

Wat is Dermelar Crystal Peel?

Dermelar Crystal Peel is gemaakt van spongilla poeder. Het bevat natuurlijke peeling ingrediënten die meerdere functies hebben zoals bacteriedodende, anti-inflammatoire, verzachtende, pigmentremmende en anti-acné eigenschappen. Verder zal het ook de poriën verfijnen, sproeten verminderen en anti-ging werken.

Het is een procedure waarbij je in 3-5 dagen een vernieuwde huid krijgt.

Dermelar Crystal Peel is ontworpen om de doorbloeding te stimuleren.

De behandeling geeft volgende positieve effecten:

 • verwijdert dode huidcellen
 • verkwikt de huid en maakt ze fris en stralend
 • vermindert ontstekingen
 • vermindert pigmentvlekken
 • verbetert de lokale bloedcirculatie
 • herstelt een zonbeschadigde huid
 • vermindert oppervlakkige rimpels
 • revitaliseert de huid
 • geeft een gezonde glow

Hoe werkt Dermelar Crystal Peel?

Dankzij Dermelar Crystal Peel bekomen we een natuurlijke, veilige en effectieve huidverbetering. Het belangrijkste bestanddeel van de Dermelar Crystal Peel zijn spicules van de Spongilla (een soort zeespons), het zijn natuurlijk kiezelhoudende microkristallen. 

Tijdens de behandeling gaan we 100000’en van deze spicules in de huid implanteren dankzij massage. De spicules worden rechtstreeks in de huid gebracht door middel van een massagetechniek om het huidmetabolisme te bevorderen en de regeneratie van collageen te stimuleren.  Sponge spicules worden niet geabsorbeerd, maar kunnen 24 tot 48 uur in de huid blijven zitten en worden vervolgens afgevoerd met het stratum corneum/de hoornlaag.

Het resultaat is een volledige vernieuwing van de huid met een dubbele werking: 

 • Enerzijds wordt het wondgenezingsproces gestimuleerd waardoor er een groei van nieuwe cellen zal plaatsvinden en ook de productie van collageen en elastine zal gestimuleerd worden. 
 • Anderzijds zal het zelfherstellend vermogen van de huid aangewakkerd worden en zullen de actieve ingrediënten beter opgenomen kunnen worden door de microkanaaltjes die we gecreëerd hebben. Hoe beter producten opgenomen worden, hoe sneller ze voor resultaat zorgen!

In tegenstelling tot een gewone peeling zal dankzij de spicules niet enkel de bovenste huidlaag verfijnen, maar zullen talgpropjes ook lossen. Vervelende mee-eters zullen sterk verminderen! Dermelar Crystal Peel is hierdoor een perfect natuurlijk alternatief voor dermabrasie behandelingen en chemische peelings.

Dermelar Crystal Peel werkt op natuurlijke basis en bevat geen zuren!

De peeling kan heel het jaar door gedaan worden en is volledig veilig. 

Voor welke huiden is Dermelar Crystal Peel geschikt?

Dermelar Crystal Peel is de ultieme behandeling voor:

Acné (alle types)

Rokershuiden

Oppervlakkige lijntjes en rimpels

Open/grove poriën

Pigmentstoornissen

Ongelijkmatige teint

Doffe, futloze huid

Zonneschade

Anti-aging

Littekens en acnéletsels

Ook geschikt voor het lichaam

Het belang van een goede nazorg:

Een belangrijk voordeel van de behandeling is dat de huid gedurende 5 dagen continu gestimuleerd zal worden. Dit is uniek in vergelijking met andere behandelingen waar er enkel stimulatie is tijdens de behandeling zelf. Hierdoor is er ook een specifieke nabehandeling vereist.

De eerste 2 dagen ziet de huid licht rozig en kan de huid wat gevoelig zijn.

Daarna zal de huid wat vervellen omdat de natuurlijke vernieuwing heel intens is geactiveerd. Dit duurt gemiddeld rond de 5 dagen. Door de mate van ophoping van dode huidcellen en andere huidproblemen is vervellen bij elke persoon verschillend in gradatie.

Wat kan je verwachten na de behandeling?

De huid zal rood zijn, wat 24-48 uur na de behandeling kan aanhouden. 

Je voelt de sponsjes in je huid als de huid wordt aangeraakt, dus de huid moet voorzichtig worden behandeld. Probeer de huid niet overmatig aan te raken.

Na de behandeling mag je de eerste 24 uur de huid NIET schoonmaken met reinigingsproducten,  zo kan de spicula (zeespons) zo lang mogelijk zijn werk doen.

Na de behandeling kan de huid iets geïrriteerd aanvoelen (rood, branderig, prikkelend en/of tintelend) Dit kan direct na de behandeling zijn, maar kan ook een paar uur later ontstaan. Het is echter heel normaal en niets om je ongerust over te maken. Het gevoel wordt veroorzaakt doordat de spicula (zeespons) in de huid is gemasseerd. Het gevoel zal binnen de 24-48 uur vanzelf weer afnemen.

De eerste dag na de behandeling zal jouw huid droog aanvoelen.

 2 tot 3 dagen na de behandeling kan er vervelling plaatsvinden. Dit is normaal en houdt 2-5 dagen aan. De vervelling zal rondom de mond en neus beginnen. Zodra de huid begint te vervellen, is het heel belangrijk om niet aan de velletjes te plukken, laat de huid zelf vervellen!

De eerste dagen na de behandeling kunnen pigmentvlekjes juist donkerder verkleuren, maar dit zal tijdens het afschilferen verdwijnen.

Tijdens de herstelperiode is het essentieel de Fast Calming Gel en de Herbal Tonic van Dermelar te gebruiken. 

De Fast Calming Gel hydrateert de huid van buiten naar binnen, zo blijft het huidoppervlak droog wat het herstelproces zal bevorderen en de resultaten gaat optimaliseren. 

Fast Calming Gel bevat puur hyaluronzuur dat na elke applicatie via de kanaaltjes de huid binnendringt, dit zorgt voor een onmiddellijke hydratatie tot in de diepte en verhoogt de aanmaak van eigen hyaluronzuur met 66%!

De Herbal Tonic werkt verfrissend en geeft een aangenaam gevoel. Werkt verzachtend en helpt om de huid af te schilferen voor een optimaal resultaat. 

Andere producten moeten de eerste 5 dagen vermeden worden. 

Vanaf de zesde dag na de behandeling mag er overgeschakeld worden naar het normale verzorgingsritueel en is het verplicht om dagelijks meermaals Dermelar Shield Fit cream SPF50 te gebruiken.

Gebruik de geadviseerde Nannic producten voor een optimaal en blijvend resultaat.

Na de behandeling, die zorgt voor een versnelde celdeling en intensief herstel, zijn de huidcellen jonger en hebben ze een hoger niveau van vitaliteit wat het uitzicht van de huid aanzienlijk ten goede komt. De teint en de textuur van de huid zal zichtbaar verbeteren.

Contra-indicaties:

• Herpes Simplex virus
• Eczeem / Psoriasis
• Zwangerschap / Borstvoeding
• Huidkanker
• Chemotherapie

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dermelar Crystal Peel geeft een snelle verbetering van de problemen: 80-90% van het resultaat in 1 behandeling!

Voor correctie van huidproblemen zoals melasma, acné en acnélittekens wordt een kuur van 3 behandelingen aanbevolen om de beste en meest langdurige resultaten te bekomen. Tussen elke behandeling moeten minimaal 10 dagen en maximaal 21 dagen tussen zijn. 

Een aangepaste thuisverzorging is verplicht bij deze kuur! Zonder aankoop van het verplicht te gebruiken verzorgingsset wordt deze behandeling niet opgestart.  

In 5 dagen krijg je een glanzende, vernieuwde huid met een gezonde glow zonder bijwerkingen. 

Prijs:

Losse behandeling € 195

Kuur van 3 behandelingen € 450 promoprijs cash back deal

Verplichte set thuisverzorgingsproducten € 110