PERMANENTE MAKE-UP

STEEDS DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

Magic Lips: volledig inkleuren van de lippen voor de meest natuurlijke mooie afgelijnde en volle lippen!

                     Microshading wenkbrauwen: een combinatie van hairstrokes en zacht inkleuren voor de meest natuurlijke look!

               Duoliner ogen: breng tegen uw zwarte eyeliner een tweede lijn in een zachtere tint voor een frisse oogopslag!

PERMANENTE MAKE-UP

STEEDS DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

Magic Lips: volledig inkleuren van de lippen voor de meest natuurlijke mooie afgelijnde en volle lippen!

Microshading wenkbrauwen: een combinatie van hairstrokes en zacht inkleuren voor de meest natuurlijke look!

Duoliner ogen: breng tegen uw zwarte eyeliner een tweede lijn in een zachtere tint voor een frisse oogopslag!

Wat is Permanent make-up?

Bij permanent make-up wordt door middel van een dunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. Voordat gepigmenteerd wordt, wordt eerst voorgetekend en wordt de juiste kleur gekozen. Pas als alles naar uw volledige wens is, wordt begonnen met pigmenteren. U kunt permanent make-up laten aanbrengen voor wenkbrauwen, eyeliners en lipliners.

Altijd een verzorgd uiterlijk. Elke moderne vrouw wil er graag elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet voldoen, permanent make-up wel. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ’s morgens uit bed stapt, of als u door weer en wind loopt, uw permanent make-up blijft altijd op z’n plaats zitten en loopt niet meer uit.

Voor wie is Permanent make-up?

Permanent make-up is geschikt voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, voor slechtzienden, voor mensen die een bril of contactlenzen dragen, voor mensen met tijdsgebrek, voor mensen die geen vaste hand hebben om te maquilleren.
Kortom permanent make-up is geschikt voor iedereen.

Hoe lang blijft permanent make-up zitten ?

Uw permanent make up zal in de loop der jaren vervagen. Dit komt door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV- licht. Ook de nazorg door de klant zelf en het huidtype spelen een rol bij de houdbaarheid van de pigmenten. Over het algemeen blijft permanent make-up drie tot vijf jaar zitten.

Doet het pijn ?

Permanent make up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als enorm pijnlijk ervaren. Dankzij de nieuwste verdovingsmethoden met crèmes en vloeistoffen kan het gevoel tot een minimum beperkt worden. 

Permante make up ogen: Eyeliner

Eyeliners laten de ogen spreken. Er wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Te kleine of te grote ogen kunnen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te maken over uitgelopen make-up. 
Keuze uit: enkel eyeliner boven of onder, eyeliner volledig, eyeliner met schaduweffect, winged eyeliner, duoliner, deepliner.  Kleur, vorm, dikte en lengte van de lijn steeds aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. Ik geef jou graag advies welke eyeliner het best bij u past.

Permanente make up lippen: Lipcontour, Lipschaduw, LipBlush, Aquarelle Lips & Full Lips

Permanent make-up van uw lippen doet uw mond mooier uitkomen. Ook ideaal voor mensen die een correctie nodig hebben bijvoorbeeld te dunne, te lichte of asymmetrische lippen.
Afhankelijk van uw wens kan men de lippen op een natuurlijke manier voller maken of kan gekozen worden voor een meer opvallende lipliner. Er is een ruime keuze aan kleuren zodat we ongetwijfeld de kleur vinden die aan jouw wensen voldoet.

Permanente make up wenkbrauwen:

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen gecamoufleerd worden. Heeft u vroeger te veel geëpileerd of zijn uw haartjes te licht, met permanent make-up wordt uw gezicht weer compleet.
Ik pas verschillende technieken toe: volledig inkleuren van de wenkbrauwen, poeder-en schaduwtechniek, ombré powder brows, hairstrokes en Realistic Nano Brows. Er wordt gewerkt met verschillende soorten pigmenten, voor het creëren van zachte, heel natuurlijke wenkbrauwen of eerder meer uitgesproken wenkbrauwen.

Kleur, dikte en vorm van de lijn kan gekozen worden

Een stralende blik, een frisse uitstraling

Ideaal voor te dunne lippen of een vervaagde liplijn.

Full lips: vollere lippen op een natuurlijke manier

Natuurlijk resultaat, kleur en vorm aangepast aan uw gelaat

Voor meer expressie in uw gelaat

Jarenlange ervaring…perfectie in permanent make-up

  • Geniet van het gemak van een verzorgd uiterlijk op elk moment van de dag

  • Gedaan met uitgelopen eyeliners

  • Een jongere uitstraling dankzij vollere lippen op een natuurlijke manier
  • Meer expressie in uw gelaat dankzij een perfecte en natuurlijke wenkbrauwlijn

  • Dankzij onze exclusieve methode is de behandeling veel aangenamer: minder pijn en zwelling

  • Ik corrigeer ook foutief geplaatste permanent make-up

  • Er worden enkel huidvriendelijke pigmenten en steriele materialen gebruikt, uw garantie voor een perfect resultaat
!

Ook bij een aantal medische klachten kan pigmentatie een mooie oplossing bieden, op de pagina Medische pigmentatie kan je de mogelijkheden bekijken.

Vertrouw uw gelaat toe aan een specialiste in permanent make-up die werkt volgens de hygiënevoorschriften en met erkenning door volksgezondheid!