Ontdek Deep Skin, een 100% natuurlijke huidverbetering met fantastische resultaten.

Deep Skin geeft een duidelijke huidverbetering, huidverjonging en hydratatie.

Het is een vast gegeven dat de meeste huidverzorgende producten en behandelingen slechts het symptoom van een huidprobleem aanpakken. Het onderscheidend innovatievermogen van Deep Skin ligt erin om steeds de oorzaak van een huidprobleem veelzijdig aan te pakken!


Een Deep Skin Lifting behandeling bestaat uit 3 doeltreffende behandelmethodes:

Ablator: hiermee worden met een steriel handstuk dode huidcellen op

een zachte manier verwijderd. De huid zal hierdoor beter actieve serums

opnemen. Dankzij de micromassage wordt de huid gestimuleerd.

Infusor: Ultra dunne naaldjes maken pijnloos onzichtbare microperforaties

in de huid. Deze perforaties activeren het natuurlijk herstelmechanisme van

de huid, hierdoor wordt de collageen en elastine productie gestimuleerd.

De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm

van huidvernieuwing. Tegelijk worden actieve werkstoffen in de huid

gebracht, precies in de cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben.

Radiofrequentie: Door diathermische energie kunnen de aangebrachte producten gemakkelijk door de huidlaag getransporteerd worden. Hierdoor wordt de actieve opname van voedende bestanddelen door de huid bevorderd. De in de diepte penetrerende electro-magnetische energie verhoogt door haar diathermische activiteit de aanvoer van zuurstofrijk bloed. Voor meer informatie: klik hier

Deep Skin zorgt voor een natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.


Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert.

Tijdens de Deep Skin behandeling worden speciale serums gebruikt. Elk serum heeft zijn eigen specifieke werking zodat meerdere huidproblemen tegelijk aangepakt kunnen worden. Deze serums worden tijdens de behandeling met de micronaaldjes in de huid gebracht, uw huid is hierdoor extra ontvankelijk voor de werkzame stoffen, waardoor u een nog beter resultaat bereikt.


Voor optimaal resultaat bieden wij u een aangepaste verzorgingslijn voor thuisgebruik. Hiermee verlengt u thuis de nawerking van de behandeling. Om de behandelresultaten te ondersteunen en zo lang mogelijk te behouden is het belangrijk om de aangepaste verzorgingsproducten te gebruiken.


Met Deep Skin is het mogelijk om verschillende soorten behandelingen uit te voeren:
U kunt niet alleen kiezen voor huidverbetering en anti-aging van het gehele gelaat, hals en/of decolleté, maar u kunt ook kiezen voor zeer specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels.

Deep Skin Lifting Nannic

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen.

De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht, airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.


Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw dankzij Deep Skin geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

Bioline
  Beauty & Wellness Center