GelaatsverzorgingHuidadvies bij elke gelaatsverzorging:
Uw schoonheidsspecialiste is de aangewezen persoon om een precieze diagnose uit 
te voeren van uw huid. Zo kan er een persoonlijk aangepast verzorgingsprogramma opgesteld worden om aan de behoeften van uw huid te voldoen en eventuele onevenwichten te herstellen.
Voor een vitale en jeugdige huid is het nodig om thuis aangepaste producten te gebruiken, slechte producten bestaan er immers niet meer, het is alleen voor veel vrouwen een probleem om het juiste product te vinden aangepast aan haar huid. 
Laat u daarom begeleiden door professioneel advies.

In de klassieke gelaatsverzorgingen bieden wij keuze uit twee behandelingen.
Voor een meer intensievere behandeling raden wij de All-in-one behandeling aan vollledig aangepast aan uw huidtype.
Daarnaast bieden wij verschillende kuurbehandelingen aan, deze vindt u onder de rubriek huidverjonging en huidverbetering.

EXTRA’S BIJ UW GELAATSVERZORGING:

Microdermabrasie: Verwijdert dode huidcellen, maakt de huid gladder. Geeft een diepe peeling en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Endermolift liftmassage: Stimuleert de doorbloeding van de huid en gaat de opname van actieve producten verhogen. Stimuleert aanmaak van collageen en elastine. 

Oogverzorging: extra aandacht voor de huid rond uw ogen. Een speciale ampoule, een massage met koude kristallen en een speciaal oogmasker ontspannen en voeden de oogomtrek.
 Behandelingen.htmlshapeimage_2_link_0Uw huid is uniek, afhankelijk van uw behoeften,

tijd en budget kan u kiezen uit verschillende verzorgingen.Steeds wordt er gewerkt met hoog technologische producten,

die u uitstekende resultaten garanderen.Laat u verwennen en geniet van de zalige handelingen en relaxerende massagetechnieken,

die u in geen tijd compleet doen ontspannen.

Bioline
  Beauty & Wellness CenterOm uw huid optimaal te verzorgen is het nodig om te bepalen welke tekorten en onevenwichten uw huid eventueel heeft.

Met de juiste verzorging krijgt u een verbetering van alle huidproblemen: lifting, versteviging, overgevoeligheid, acné, dehydratie, pigmentvlekken,....

Bij elke gelaatsverzorging stellen wij,rekening houdend met uw wensen, tijd en budget, een programma voor om uw huid in het instituut en thuis juist te verzorgen.
HYDRATATIE: voor een droge huid die zachtheid en souplesse mist, een doffe huid die trekt.

 

ZUIVERHEID: voor een onzuivere, glimmende huid, verwijdde poriën, comedonen en puistjes.

 

KALMEREN: voor een gevoelige, reactieve huid die soms rood is.

 

VOEDING: voor een beschadigde, verslapte huid, een tekort aan comfort en stralende huid.

Voor veel mensen geldt: hoe jonger ze eruit zien, hoe beter ze zich voelen. Maar ouder worden kun je niet tegenhouden. Ons lichaam wordt ouder, onze huid ook. Naarmate de huid met de jaren droger en minder elastisch wordt en volume verliest, ontstaan er fijne lijntjes en rimpels. Er zijn veel factoren die dat proces beïnvloeden, zoals blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen en rookgedrag.


De lijnen, rimpels en het volumeverlies, die van nature optreden bij het ouder worden, treffen verschillende delen van het gelaat. We kennen allemaal de diepe groeven die zich kunnen ontwikkelen tussen de wenkbrauwen, de huidplooien van de neus naar de mond en van de mondhoeken naar de kin. Andere tekens van het ouder worden zijn volumeverlies in de wangen en kin, of het verschijnen van fijne lijntjes rond de ogen en de lippen.

Fronslijnen kunnen u vermoeider, bozer of ouder doen uitzien dan u in werkelijkheid bent.


TIPS OM ER JONG UIT TE ZIEN:

  1. Opsommingsteken Drink veel water om uw huid gehydrateerd te houden.

  2. Opsommingsteken Bescherm uw huid met een zonnebrandmiddel tegen schadelijke uv-stralen.

  3. Opsommingsteken Gebruik dagelijks een vochtinbrenger om uw huid zacht en soepel te houden.

  4. Opsommingsteken Doe regelmatig aan lichaamsbeweging en probeer voldoende te slapen.

  5. Opsommingsteken Rook niet, het is bekend dat de huid door roken vroegtijdig veroudert omdat de huidcellen minder zuurstof krijgen.


Algemeen onderscheiden we twee belangrijke processen die de lijntjes en rimpels veroorzaken.

  1. 1. De spieractiviteit: Als u glimlacht of fronst, trekken de gezichtsspieren samen en ontstaan er rimpels. Mettertijd worden die rimpels dieper en zichtbaarder. Dat zijn de zogenaamde dynamische lijnen, omdat ze ontstaan door spierbewegingen.

  2. 2. Het volumeverlies: Tijdens het verouderen wordt uw huid droger en worden de talgklieren minder actief. Lijnen door volumeverlies noemen we statische lijnen, omdat ze geen verband houden met bewegingen. Volumeverlies kan uw gezicht ook veranderen zonder dat er rimpels ontstaan. Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer uw kin, kaken en wangen minder vol worden.


Vanaf de leeftijd van 25 jaar worden de huidcellen minder snel vervangen. Het collageen en elastine die de huid steunen, beginnen af te breken. Expressielijnen beginnen zich te ontwikkelen, vooral in het bovenste deel van het gelaat.


Vanaf de leeftijd van 40 jaar wordt de tere huid onder de ogen nog dunner, er kunnen wallen ontstaan. Expressielijnen worden dieper en zwaarder, de huid begint meer te zakken en verliest haar volume, zowel in het bovenste als onderste deel van het gelaat. De lijnen rond de mond en ogen worden dieper. De huid wordt merkbaar droger.


Vanaf de leeftijd van 60 jaar wordt de huid steeds slapper en minder elastisch. De huid van gans het gelaat verliest haar volume. Bij meer dan 90% van de mensen verschijnen er ouderdomsvlekken.