LPG endermologie - Lipomassage
LPG endermologie is dé referentie op het vlak van schoonheid en welzijn. De techniek heeft zich in de loop der jaren steeds verder verfijnd. Met de Cellu M6 Integral, het medische apparaat van LPG endermologie, kan men nog doelgerichter werken dankzij nieuwe behandeltechnieken, hierdoor bekomt men nog betere resultaten. 
Dit toestel mag enkel gebruikt worden door kinesitherapeuten met een diploma van endermoloog. 

De Cellu M6 Integral biedt u een oplossing voor de meeste huid -en lichaamsproblemen: cellulite, vetopstapeling, spierpijn, littekens, zware benen, oedeem, verslapping, brandwonden, gewrichtsaandoeningen, versnellen van het genezingsproces na een operatie, verbeteren van het silhouet en draineren na een liposuctie.


Toepassingen:
 Geringe vetophopingen
 Contour verbeteringen
 Huidverouderingen (versteviging)
 Litteken verklevingen
 Verbindweefseling van spieren (fibromyalgie)
 Oedemen (zware benen)
 Vaatinsufficiëntie

Lipomassage:

Het vet dat zich rond de dijen opstapelt is erg hardnekkig. De uitdaging om dit vetweefsel aan te pakken is dan ook des te groter. Een recente studie toonde aan dat een behandeling met de Cellu M6 Integral uitstekende resultaten boekt op het vlak van vetweefsel rond de dijen.
Endermologie is een niet-operatieve behandeling. Door middel van een apparaat uitgerust met 2 aanpasbare rollers en zuignap ontstaat een symmetrische plooi in de huid. Door de beweging van de rollers rekt en krimpt de huid zachtjes. Op die manier ontstaat een langzame en regelmatige beweging van de onderliggende weefsels. Als de dikte van de onderhuidse vetlaag afneemt, brengt dit een verbetering van de bloedsomloop met zich mee en tevens een betere lymfedrainage, waardoor het lichaam beter afvalstoffen verwerkt en de functie van de cellen stimuleert. 
Een behandeling met de Cellu M6 Integral is comfortabel, pijnloos en doeltreffend. U ondergaat een zachte, ontspannende en weldoende behandeling. Tijdens de behandeling draagt u een soort nylonpak dat het gehele lichaam bedekt. Hierdoor is een betere geleiding van de behandelkop mogelijk. Bovendien is de behandeling door het dragen van dit pak geheel hygiënisch. 
Het is belangrijk dat u blijvend veel zuiver water drinkt teneinde een goede stofwisseling in stand te houden. 
Naarmate de sessies vorderen, herwint uw huid zijn glad uitzicht en ondervindt uw lichaam de positieve invloed van de behandeling.


Een slanker, mooier gevormd lichaam, een veerkrachtige stevige huid en de cellulitis is vrijwel verdwenen. 


Of ze jong is of oud, slank of dik, geen enkele vrouw ontkomt aan cellulitis. Vrijwel allemaal zijn ze er het slachtoffer van en dat wordt met het klimmen der jaren slechts erger. Langzaam maar zeker nestelt de sinaasappelhuid zich, verschijnen de bobbeltjes op de heupen, buik, dijen en billen. Bij een zittend leven en een onevenwichtig voedingspatroon kan de situatie snel verergeren als er plaatselijke vetplooien verschijnen. Te meer daar het huidweefsel bij vrouwen gevoeliger is voor hormonale veranderingen (menstruatie, zwangerschap, menopauze), die de vorming van vetophopingen en vetreserves stimuleren. Welke vrouw droomt er niet van om verlost te worden van die koppige rondingen en die lelijke sinaasappelhuid? De meesten van u hebben al van alles geprobeerd: diëten, intensieve lichaamsoefening, anti-cellulitiscrèmes, grootmoeders middeltjes, vermageringspillen…. en alles tevergeefs. 
Nu is er dan toch een techniek om cellulitis te overwinnen en het lichaam doeltreffend en zonder gevaar weer in goede vorm te krijgen. 
U krijgt één of twee maal per week een behandeling van 35 minuten.                                    Normaal gezien volstaan 12 tot 20 sessies voor een optimaal resultaat.                               Echter wanneer u al zeer lang last hebt van zware en pijnlijke cellulitis zullen                           meer sessies nodig zijn om het gewenste resultaat te bekomen.                                  Sommige klanten worden zoveel slanker dat ze één of twee maten minder kunnen                     dragen! De veranderingen vinden plaats in de gebieden die dat het meest nodig hebben,                   zonder dat zij een volume-vermindering veroorzaken waar dat niet wenselijk is, met name                  van gezicht en borsten. 
Bovendien heeft Endermologie door de ontspannende en kalmerende behandelwijze een heel           duidelijk anti-stress effect.

Endermologie heeft alle oplossingen in zich om een antwoord te geven op de belangrijkste esthetische problemen van de vrouw of de man. Wanneer Endermologie toegepast wordt in het kader van een dieet, geeft het een optimalisering van de resultaten, met name door de mechanische werking die het heeft op de dieper liggende vetten door middel van het stimuleren van de reinigingsfuncties van het organisme en het bestrijden van vaak aanwezige cellulitis. Het maakt de huid ook weer veerkrachtig op het moment dat deze daar het meest behoefte aan heeft. Veel mannen en vrouwen hebben wel een goed gewicht maar slechte proporties. Diëten heeft dan minder zin, een aantal endermologie sessies zijn dan de oplossing. De behandeling doet geen pijn, ze is eerder ontspannend.

Endermologie: ook voor mannen
De LPG Endermologie techniek vooral bekend omwille van de schitterende resultaten op het vlak van cellulitisbestrijding bij vrouwen. Maar ook vele mannen vinden hun weg naar de Endermologie toepassing. Uiteraard niet omwille van cellulitis maar wel voor de algemene conditie van het lichaam, het wegwerken en verstevigen van het typische buikje en voor het stimuleren van een goede stofwisseling van het lichaam. Wist u trouwens dat vele top-voetbalclubs deze techniek toepassen om hun sporters in top-conditie te houden?

Endermologie en liposuctie
Endermologie kan helpen waar liposuctie onvoorspelbare resultaten geeft. Het is de beste correctieve behandeling na liposuctie. En dat zonder schade toe te brengen.
De moeilijke zones voor liposuctie zijn de armen, voorkant dijen, binnenzijde dijen, knieeen ,enkels en onderkant bilzone. Ook bij de harmonieus dikke vrouw is liposuctie een moeizame ingreep. Endermologie geeft toch ook hier weer vorm aan het lichaam door de weefsels te doorbloeden en te versoepelen en zorgt dat de vetten weer kunnen worden geëlimineerd.
Na de liposuctie elimineert de endermologie behandeling de bloeduitstortingen en oedemen. De behandeling kan helpen de resultaten op langere termijn te handhaven, en behandelt de sinaasappelhuid waar liposuctie niets aan kan doen. LPG endermologie kan de gevolgen van oude liposuctie proberen te corrigeren zoals golven, holtes en littekens en bindweefselstrengen.

Endermologie en de oudere huid
Uitstekend geschikt is een endermologie behandeling voor de oudere huid. Het weefsel verdraagt geen al te snelle veranderingen meer. Ook alle ingrepen in het gelaat kunnen uitstekend nabehandeld worden als preventieve therapie door middel van de microkoppen bij de LPG techniek.
Met het Cellu M6 Integral apparaat kan men ook de huid van het gelaat liften en verstevigen. Het is een doeltreffende behandeling voor vrouwen en mannen die een natuurlijk liftingeffect van de gelaatsomtrek, de fronsrimpels en de kraaiepootjes wensen. Dankzij nieuwe behandeltechnieken geniet men van een exclusieve anti-verouderingsbehandeling. U krijgt een onvergelijkbaar gevoel van welbehagen en uw gelaat voelt steviger en jonger aan. Reeds vanaf de eerste behandeling heeft men een coup d’éclat effect. U geniet opnieuw van een zijdezachte én stralende huid!


VOEL HET VERSCHIL

ZIE HET VERSCHIL

Bioline
 Beauty & Wellness Center