Permanent make-up
Steeds de nieuwste technieken


Wat is permanent make-up ? Bij permanent make-up wordt door middel van een dunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. Voordat gepigmenteerd wordt, wordt eerst voorgetekend en wordt de juiste kleur gekozen. Pas als alles naar uw volledige wens is, wordt begonnen met pigmenteren. U kunt permanent make-up laten aanbrengen voor wenkbrauwen, eyeliners en lipliners.

Altijd een verzorgd uiterlijk. Elke moderne vrouw wil er graag elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet voldoen, permanent make-up wel. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ’s morgens uit bed stapt, of als u door weer en wind loopt, uw permanent make-up blijft altijd op z’n plaats zitten en loopt niet meer uit.

Voor wie is permanent make-up ? Voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, voor slechtzienden, voor mensen die een bril of contactlenzen dragen, voor mensen met tijdsgebrek, voor mensen die geen vaste hand hebben om te maquilleren. Kortom permanent make-up is geschikt voor iedereen.
Wenkbrauwen: dunne of onregelmatige wenkbrauwen
worden gecorrigeerd, eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen 
gecamoufleerd worden. Heeft u vroeger te veel geëpileerd of zijn uw haartjes 
te licht, met permanent make-up wordt uw gezicht weer compleet.
                     
                     
Eyeliners: laten de ogen spreken. 
Er wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Te kleine of te grote ogen kunnen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te maken over uitgelopen make-up.

Lipliner, lipschaduw of full lips: doet uw mond mooier uitkomen. 
Ook ideaal voor mensen die een correctie nodig hebben bijvoorbeeld te dunne, te lichte of asymmetrische lippen.


Hoe lang blijft permanent make-up zitten ? Uw permanent make-up zal in de loop der jaren vervagen. Dit komt door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV- licht. Ook de nazorg door de klant zelf en het huidtype spelen een rol bij de houdbaarheid van de pigmenten. Over het algemeen blijft permanent make-up drie tot vijf jaar zitten. 

Doet het pijn ? Permanent make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste verdovingsmethoden met crèmes en vloeistoffen kan het gevoel tot een minimum beperkt worden. 

Voor meer bijkomende informatie over permanent make-up: klik hier.

Bekijk hieronder foto’s permanente make-up, voor meer foto’s: klik hierPermanente_make-up_info.htmlPermanent_make-up_fotos.htmlshapeimage_10_link_0shapeimage_10_link_1

Magic Lips: volledig inkleuren van de lippen voor de meest natuurlijke mooie afgelijnde en volle lippen!


Microshading wenkbrauwen: een combinatie van hairstrokes en zacht inkleuren voor de meest natuurlijke look!


Duoliner ogen: breng tegen uw zwarte eyeliner een tweede lijn in een zachtere tint voor een frisse oogopslag!

Bioline
 Beauty & Wellness Center