Hyperpigmentatie is een vaak voorkomend probleem. Veroudering van de huid, hormonale aandoeningen en zonnebaden zonder zonnebescherming zijn de meest voorkomende oorzaken. 
Veroudering van de huid veroorzaakt door systematische blootstelling aan de zon en vlekken in het gezicht door overmatige pigmentatie vormen tegenwoordig een steeds groter probleem.
“Donkere vlekken”, vooral op handen en gezicht, zijn één van de grootste esthetische problemen. 
Melasma is de officiële benaming voor een zwangerschapsmasker. Deze onesthetische en sterk storende pigmentverandering van het gelaat treedt op door een combinatie van hormonale schommelingen tijdens de zwangerschap en blootstelling aan de zon. Men moet echter niet noodzakelijk zwanger zijn om een dergelijke pigmentstoornis te krijgen. Ernstige, tijdelijke hormonale stoornissen kunnen ook zonder zwangerschap leiden tot deze huidverkleuringen. Tot op heden was er geen afdoende behandeling voor het zwangerschapsmasker en andere pigmentvlekken, dankzij nieuwe technieken is dit probleem nu goed te behandelen.


Pigmentvlekken kunnen vermindert worden of verdwijnen dankzij ons doeltreffend en volledig veilig behandelprogramma: 
PCA Skin of Nd Yag Laser verminderen pigmentvlekken en beschadiging van de huid door de zon voor meer dan 90%!
Afhankelijk van de pigmentstoornis bepalen we welke behandeling het meest geschikt is voor u en welke resultaten u mag verwachten.

PCA_Skin.htmlND_Yag_Laser_pigmentvlekken.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1
PigmentvlekkenWij adviseren uw instituutbehandeling te combineren met aangepaste en doeltreffende producten voor thuisverzorging.

Deze producten verminderen actief ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en brengen tevens de activiteit van de huidcellen in evenwicht.

Om een goed zichtbaar resultaat te verkrijgen is het van belang de producten consequent 2 x daags gedurende minimaal 6 weken te gebruiken.

Medisch aangetoond en dermatologisch getest.
Doeltreffende behandeling tegen: hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker
Bioline
  Beauty & Wellness Center